Metro/tram Amsterdam nu verkrijgbaar bij Henk Comics & Manga

kaarthenk.png

Metro/tram Amsterdam is als handige pocketversie verkrijgbaar bij Henk Comics & Manga aan de Zeedijk te Amsterdam. Als je stripfan bent ken je deze winkel ongetwijfeld. Zo niet, dan is het de moeite waard om hier even een kijkje te nemen. De winkel is dagelijks geopend. Speciaal voor klanten van de winkel heeft Henk dit jaar weer een Map of Amsterdam gemaakt, met aan de ene zijde een handige centrumkaart van Amsterdam en op de andere zijde Metro/tram Amsterdam.

Een erg leuk initiatief waar ik graag aan wilde bijdragen. Het is een erg handig kaartje, past prima in de broekzak en je hebt geen verbinding nodig. Uitvouwen en weten waar je naar toe moet. Zo handig kan het ook zijn anno 2018.

http://www.comics.nl

Zeedijk 101

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s