Metro lijn 51 aangepast

De tijdelijke buslijn 55 vanaf Station Zuid tot de Sacharovlaan.

In verband met werkzaamheden aan het spoor en de metrostations van lijn 51 tussen de stations Zuid en Amstelveen Westwijk, zal metro 51 vanaf 3 maart 2019 tot begin 2021 niet rijden op dit stuk van het traject. Metro 51 rijdt nu door vanaf station Zuid tot de Isolatorweg. De nieuwe eindhalte van lijn 51. Het traject van Amsterdam Centraal tot station Zuid blijft ongewijzigd.

Na afronding van de werkzaamheden in 2021 zal er een nieuwe tramverbinding worden gerealiseerd van Station Zuid naar Amstelveen. Tot die tijd is er een tijdelijke busverbinding, lijn 55. Tram 5 blijft ook rijden tot Amstelveen Stadshart. Uitgebreide informatie over de werkzaamheden en de planning is te vinden op de website van de amstelveenlijn.

Lijn 51 is inmiddels aangepast op de kaart van de App Metro Tram Amsterdam. Ook het tijdelijke traject van buslijn 55 vanaf station Zuid tot de Sacharovlaan in Westwijk is op de kaart ingetekend. De update zal over enkele dagen beschikbaar zijn in de App Store.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s