Bussen Amsterdam Noord

Binnenkort verschijnt in de App Store een update van de Metro/Tram App Amsterdam. Op verzoek van vele gebruikers zal er meer informatie worden opgenomen van Amsterdam Noord. Hoewel de App als focus het Tram- en Metro netwerk van Amsterdam heeft, is de verbinding met Amsterdam Noord toch een belangrijk item, welke in een App als deze niet mag ontbreken.

Met ingebruikname van de Noord/Zuidlijn Metro 52 is er nu een betere verbinding met Centraal Station Amsterdam. Maar nog steeds zijn veel inwoners van Noord aangewezen op de diverse busverbindingen tussen Noord en de andere kant van het IJ. Vanwege de geringe ruimte aan de bovenzijde van de kaart is het nog niet mogelijk om alle buslijnen en haltes volledig op te nemen en in te tekenen. Als tussenoplossing zijn er nu een aantal knooppunten opgenomen met betreffende lijnnummers. Op die manier is al een stuk beter te zien welke bussen naar Noord gaan en welke bussen in Noord verschillende haltes aandoen.

Dit is een eerste opzet en mocht je als inwoner van Noord toch een belangrijke lijn of halte missen die er zeker bij zou moeten staan, laat het me graag weten in een reactie op dit artikel. De kaart is gemaakt voor reizigers en waar nodig wil ik het graag voor iedereen meer inzichtelijk maken om van A naar B te kunnen reizen.

Deze update zal begin januari 2020 in de App Store beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s