Update uitgesteld

Binnenkort zou een nieuwe update verschijnen van Metro/Tram Amsterdam. Gezien de huidige crisis rondom Corona zou het echter niet gepast zijn om deze te lanceren nu het openbaar leven in Amsterdam grotendeels tot stilstand is gekomen. Voor een ieder die getroffen is door deze crisis, hetzij persoonlijk, hetzij als ondernemer, veel sterkte in deze zware tijd.

Indien reizen met het OV toch noodzakelijk is, raadpleeg dan de website van het GVB voor de laatste ontwikkelingen over reizen met Tram, Metro en Bus en Veer in Amsterdam. Raadpleeg de website van Gemeente Amsterdam voor algemene informatie met betrekking tot Corona.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s